Hazarhit ile Youtube 4000Saat Açma / Para Kazanma

https://www.hazarhit.com/login.php?ref=4809 

Merhaba herkese bugün sizlere yakın zamanlarda çıkmış ve zamanla daha çok gelişmekte olan bir organik hit sisteminden bahsedeceğim, HazarHit. Youtube ( organik izlenme amaçlı aratma kelimesi kullanılarak referanslı trafik) , Websitesi ( yönlendirme , referanslar veya google dan arama terimleri aratarak ) vs... ile organik hit kasma sitesidir. Siteden puan kazanarak puanlarınızı sitelerinize veya youtube kanalınıza izlenmeler göndererek harcayabilirsiniz. 

Puan kazanma sistemi de tamamen otomatik olarak çalışmaktadır.Programı açıp bilgisayarınızın başından ayrılabilirsiniz.7/24 programı açık tutabilirsiniz. 1 den fazla bilgisayar ve aynı IP adresinden kullanabilirsiniz.Sadece 1 IP adresinden bir den fazla hesap açmamaya dikkat edin. 



Hazarhit in programını indirip programı açtığınızda otomatikman kendisi puan kazanmaya başlayacaktır.Programı indirdikten sonra ilk açtığınızda Hazarhit e üye olurken kullandığınız mail/google hesabınızın mail adresini girerek programa üye girişi yapmanız yeterlidir.

Hazarhit.com dan sanal sunucu alarak sanal sunucularda puan toplayabilirsiniz.Ayrıca sanal sunucu alarak puan ödülleri de alabilirsiniz.  

Youtube da 4000saat açmaya yaramaktadır. Youtube da eğer düzenli izlenme gönderirseniz Youtube dan Adsense kazançlarınızı da arttırmak için kullanabilirsiniz.Ama düzensiz izlenme gönderirseniz Ay sonu Adsense kazançlarınız istikrarsızlıktan dolayı silinecektir.Aynısı izlenme sayısı ve izlenme süreleri için de geçerlidir...

VIP alırsanız ( ücret gerektirmiyor , puanlarla alabilirsiniz ), hitlerinizin geldiği ülkeleri değiştirebilirsiniz.Ayrıca , izlenme sayılarını VIP siz üyeler gibi eğer "Hemen Gönder" seçeneği ile sadece VIP üyelerde bulunan "Her saate eşit gönder" seçeneği ile izlenmelerinizi 1 günde saatlere bölerekten göndererek izlenme sayılarınızın , saatlerinizin ve eğer kanalınızın para kazanması açık ise Adsense Günlük Gelirlerinizin düşmemesini garantiye almış olursunuz.Unutmayın ki organik olsa bile gelen istikrarsız izlenmele sayıları , saatler ve adsense gelirleri spam olarak sayılıp silinmektedir.  

Avrupa ve Amerika dan izlenme göndererek Sitenizdeki veya Kanalınızdaki CPM/BGBM sayısını yükseltebilirsiniz.Türkiye' den gelen ortalama CPM değeri 1 Dolar civarındadır.Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa ülkelerinde CPM değeri 10Dolara kadar çıkmaktadır.Sadece şunu unutmayın ki Türkiye dışındaki çoğu IP adresleri Sanal sunucu olduğundan Youtube tarafından o ip adresleri spama düşmektedir zaten bu konu ile ilgili çoğu kişi hazarhitin telegram sayfasına "İzlenmelerim Silindi" ,"Saatlerim silindi" gibi şikayetler yazmaktadır.Ama sadece Türk IP den izlenme gönderince bu sorun çözülmektedir de, busefer BGBM Oranı 1-1.2 Dolar olan trafik gelmektedir de , hazarhit ten kazanç anlamında fazla bir beklentiniz olmasın da vidyolarınızı daha fazla öne çıkarmak için kullanın.Eminim ki zamanla daha çok organik izlenme alacaksınız bu yöntemle.


Burda para kazanılması açık kanalıma gönderdiğim Hazarhit Youtube izlenmeleri sayesinde arttırdığım kazançları görebilirsiniz ama ay sonu muhtemelen bir kısmı silinecek çünkü 2-6 ekim tarihleri arasında biraz düzensiz şekilde izlenme göndermişim.Zaten 2-6 ekim arasındaki gönderdiğim istikrarsız izlenmelerin bir kısmı dengelenmek amacı ile Youtube tarafından silindi gelirlerde muhtemelen ay sonu düzenlenmek amacı ile silinir.  

Sitenin telegram kanalından eğer bir sorunuz olursa adminlerle görüşebilirsiniz ve duyuruları, başka kullanıcıların yaşadığı sorunları ve güncelleştirmeleri takip edebilirsiniz.

Hazarmedya adındaki Hazarhit'in sahipleri tarafından yönetilen bir diğer site sayesinde de Youtube kanalınıza da abone , izlenmeli abone , beğeni, yorum ve karşılıklı link kısaltma tıklama gibi daha çok karşılıklı hit gönderebilirsiniz. 

https://www.hazarhit.com/login.php?ref=4809 

Yorumlar

Yorum Gönder