Backwoods Islak Puro

                                     Best Of Backwoods Sampler | Famous Smoke
Oooo o ne o? Islak Puro'mu ? Hemde aromalı vay güzelmiş... Diyorlardı.
Arkadaşımla 2019 Başında İlk puro içmeye başlamadan önce , hem fiyatı uygun hem de birazcık Amerika'da "Gas Station Cigars" yani bizdeki uyarlanmış hali olan çok iyi bir tekel purosu olduğundan denemek istedik.Arkadaşımla buluşmadan bikaç gün önce mesajla backwoods bulursan alsana demişti fotoğrafını attı ve ben hemen hatırladım bizim evin 150m karşısındaki bakkalda vardı .Buluşmadan önce aldım , arkadaşımla birer dal yanında kahve ile cafede içtik. İlk aldığım aroması "Honey" bal dı . En ilk içtiğim Puro ya göre gerçekten çok iyiydi.
Normal Purodan ziyade aromalı olduğundan puronun acı tadını dindirmektedir. Bal tadı , Yerli Üretim purolarda size tamamen dumandan gelirken Backwoodsta tad , dilinize puronun yaprağından jel olarak gelmektedir.Bu sayede aroma yanmamış olur.
Puro içmeye alışkın olamayanlara en önerdiğim purodur...

Türkiye'ye tekel yoluyla artık gelmemektedir ama gelir ise aromalar gizlenmesi gereklidir yoksa çocukların ilgisini çekebilir!!!

Puronun başka aromalarıda var , Sweet Aromatic ( tatlı ve hafif ) , HoneyBerry (Bal ve Üzüm), Rom , ve Vanilya... En güzeli Vanilya ve HoneyBerry di.                                                                                        
            Backwoods Cigars | Holt's Cigar Company
Amerika'nın en güzel gas station yani bizdeki "market purosu veya tekel purosu " dedikleri purodandır ve tütünü Dominik Cumhuriyeti'nden gelmektedir. 

Aldığınızda arkasını açıp hikayesini bi kendiniz okumanızı öneririm . Kendi purosunu sarmaya başlayan bir adamdan nası Amerikan bir Dünya Devi marka olduğunu görün...

Fiyatı 5li si 20-25Tl , Orijin ülkesi olan Amerika'da da 5li paketi standart 5dolardır. 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde daha ucuza bulabilirsiniz.Türkiye'ye eskiden bu puro tekellerde bulunurdu ama artık Türkiye'ye gelmemektedir.  


Yorumlar