Youtube İzlenme Satarak Para Kazanma

 Merhaba , size bu postta , internette youtube ve tamamen browser trafiği sayesinde kolay para kazanmanın ayrı bir tekniğini öğreteceğim.Lafı fazla uzatmadan nası kazanacağınızı söyliyim...             

        YouTube'un Logosu Neden Değişti? - CEOtudent

 Youtube için izlenme ,izlenme süresi (4000 saat geçmek için saat süresi satmak) , abone , beğeni , yorum satmak :

Bunun için öncelikle youtube beğeni , abone ve like ı göndereceğiniz kaynağı belirleyip kaynak için hazır puan kasmak. Hazır puan kasınca biri sizden bot satın alınca o kullanıcıya bot sitesinden trafiği göndereceksiniz.

4000 Saat i ve 1000 abone sayısını geçmeye çalışan çok Youtube kullanıcısı vardır bu sebepten güvenen müşteri kazandıkça bu iş tamamen gayet kolaylaşacaktır. Yani sattıkça zamanla daha da çok müşteri elde edeceksiniz. 

Sanal oyun ticareti siteleri ve forumlarında satışlarınızı ve müşteri ilişkilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Saat gönderme işini kendi internetinizden AFK olarak kasarak daha rahat bir ticaret sağlayabilirsiniz. 

Öte yandan da youtube izlenme saati ve sayısı bide beğeni yollarken tamamen kendi bilgisayarınızı kullanarak kendinizde youtube exchange i göndererek dış kaynaklara gerek duymadan gönderebilirsiniz.Ama şunu unutmayın , Youtube da izlenme sayıları 1 vidyo ya 1 ip 24 saat başına olmak üzere sınırlandırılmıştır. Browser ınızda farklı tablardan vidyoları açarak 1 saatte çok farklı izlenmeler gönderebilirsiniz yani sadece 1 saat geçtiği halde kullanıcıya (müşteriye) 24 saat gibi bir izlenme süresi gönderebilirsiniz.Vidyo başına farklı hesaplardan çoklu beğeni ve abone gönderebilirsiniz ama beğeni ve gönderilerin doğrulanabilmesi için beğenmeden veya kanala abone olmadan önce vidyoyu en az 2dakika izlemeniz gerekmektedir yoksa Youtube bu işlemi robot işlemi olarak sayacaktır ve beğeniyi veya aboneyi saymaycaktır.  

Yorumlar