Youtube 4000Saat Geçme Siteleri ADSENSE

Youtube da 4000 Saat (son 1 yılda ve herkese açık izlenme) ve 1000 abone geçmek istiyorsunuz fakat her ne yaptıysanız size izlenme ve izlenme sayısı gelmiyor mu ? Sıkıntı yapmayın , size silinmeyen ve tamamen organik olmak üzere 4000Saat izlenmeyi kazandıracak siteleri tanıtıyorum...                                                                                                                                           Youtube Abone, İzlenme, Beğeni, Yorum ve 4000 Saat Arttırma Platformu
1. youtubeabone. com sayfası , youtube , instagram twitter ... diğer sosyal medya hesapları , websiteler için organik trafik ve  link kısaltarak para kazanma siteleri için bir karşılıklı etkinlik sayfasıdır.
Sitenin en güzel özelliği , Otomatik Vidyo İzleme özelliği sayesinde herbiri 100 saniye (bazen güncellenmektedir ) olmak üzere sadece bilgisayarınızı açık bırakarak kanalınıza izlenme süresi gönderebilirsiniz. Diğer karşılıklı izlenme görevleri sayesinde de daha çok puan kazanabilirsiniz. 
Ayrıca etkinlik yaparaktan belli etkinlik sayılarına ulaştıkça zamanla üyelik leveliniz artmaktadır ve level atladıkça ödül olarak puan ve vip üyelik vermektedir. Level arttıkça görev başına aldığınız puanlar da periyodik olarak artmaktadır. 

2. https://takipkazan.com/?ref=3519 
Takipkazan sitesi , gene üstteki gibi site olarak çalışmaktadır ve üyelik ödül sistemide aynı şekilde mevcuttur. 
Sitenin özel taktiğini veriyorum:
Otomatik vidyo izlenme , 4000Saat izledikçe kazan , vidyo izle, vidyo beğen ve website organik ziyaret bölümünden kasabildiğiniz kadar puan kasın , ardından site ekle bölümünden otomatik vidyo izleme bölümüne vidyolarınızı ekleyip puanı 5 puan olarak ayarlayın . Bu sitenin otomatik vidyo izleme bölümünü çok fazla kişi kullanmaktadır, bu sayede 5 puan yapmak ( en düşüğü ) yeterli olacaktır. Zaten vidyo ekledikten sonra yavaş yavaş puanlarınızın harcandığını ve sayfanıza süre geldiğini göreceksiniz.

3. https://www.vidoix.com/r/8284 
Vidoix sitesi tamamen 4000Saat izlenme geçme üzerine kurulmuş bir sitedir .Sitede sadaece süreli vidyo izleme bulunmaktadır.
Anasayfadaki x2 kat puanlı vidyoları izleyerek daha çok kazanabilirsiniz.

4. hazarhit.com
Hazarhit sayesinde youtube da 4000saati açan çok kullanıcı vardır. Amacı zaten organik website hitleri ve Youtube da 4000saat açmak olan Türk bir karşılıklı izlenme sistemidir. Telegram grubundan da sistemin adminleri ile neredeyse 7/24 olarak iletişim halinde olabilir , duyuru ve diğer kullanıcılar tarafından bulunan bug vs... leri takip edebilirsiniz.

5.Telegram ve Reddit:
Telegram ve Reddit teki Youtube 4000 Saat ve 1000 Abone geçme yardımlaşma bölümleri sayesinde insanlarla chatten ve forum yöntemleri ile görüşüp Abone Like Yorum İzlenme Sayısı ve İzlenme Süresi karşılıklı olarak alabilirsiniz.  

Yorumlar